Customer development

Customer development

Functie: Customer Developer

De taken

Jouw focus is het afsluiten van contracten voor het platform CouncilWise, primair bij (centrale) ondernemingsraden bij profit en non-profit organisaties. Je ontzorgt ze actief ten aanzien van uitdagingen waar wij oplossingen voor hebben. CouncilWise wordt geleverd als SaaS (jaar)abonnement en vergt geen IT inspanning of IT investering van de klant. Je verkoopt hierdoor een unieke aanpak en bent in staat om ze mee te nemen in deze vernieuwing. Je bespreekt met ondernemingsraden hoe ze intelligent en effici├źnt hun adviesaanvragen kunnen realiseren, initiatieven kunnen nemen en een volwaardig, proactief gesprekspartner voor het bestuur zijn. De binding met medewerkers, hun beste suggesties en meningen, hun vermogen stimuleren open te staan voor elkaars reacties en het onderbouwen van draagvlak: dit is onmisbaar voor een succesvolle rol! Je stelt je op als adviseur, verplaatst je in hun situatie, de dynamiek in hun organisatie, verhouding tot bestuur, etc. Je schakelt met (vice)voorzitters, ambtelijk secretarissen, communicatie, HR-betrokkenen en eventuele betrokken bestuurders of commissarissen. Je anticipeert op complexe vraagstukken door tijdig onze partners in te schakelen.

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het salesproces tot en met de handtekening. Je zorgt voor een snel, soepel lopend traject waarbij de offerte de finale afspraken weergeeft. Je regisseert alle dynamiek die komt kijken bij het afsluiten van een contract: juridisch, security/privacy, inkoopafdeling, formele en informele beslissers. Je werkt binnen het team met collega’s die inhoudelijk zorgen dat de klant een succesvolle start maakt, CouncilWise toepast en er buitengewone resultaten mee boekt.

De plaats van de functie binnen de organisatie

CouncilWise is een zeer ambitieuze onderneming die uit de start up fase komt en klaar is om een sterke groeiperiode in te zetten. De organisatie heeft zich versterkt met een externe financier en heeft de dynamiek van een kleine, enthousiaste organisatie. Jouw rol is cruciaal om deze groeifase succesvol te maken. Je werkt samen met experts binnen het team en met gespecialiseerde partners.

Het dienstverband

We willen je graag als vaste, loyale collega in ons team. We bieden je daarvoor een jaarcontract en als we samen door willen, een vast contract. In overleg kun je flexibel werken, of minder dan 5 dagen.

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende beloning met de mogelijkheid om mee te delen in het succes van de groei. We zorgen natuurlijk dat je naar klanten kunt rijden, treinen en bellen!

De vereiste opleiding

WO werk-en denkniveau.

Minimale werkervaring

Je hebt ervaring opgebouwd in een rol waarbij je adviserend optreedt en met innovatie te maken hebt.

De benodigde competenties

Je leert snel en bent in staat om de prospect mee te nemen in onze vernieuwende aanpak: je ontwikkelt, stimuleert en inspireert zodat ze de innovatieve aanpak begrijpen en zich intern hard maken om met ons aan de slag te kunnen gaan. Je bent bekend met het sales proces en het gebruik van een pipeline. Je bent in staat om de situatie van de klant goed te analyseren en dit te vertalen naar een oplossing. Je beschikt over uitstekende luistervaardigheden, bereid je gestructureerd voor en stelt de juiste vragen zodat je gesprekspartners nauwkeurig kunnen uitleggen waar ze mee bezig zijn, zouden moeten zijn of gaan zijn. Je hebt een intrinsieke motivatie om succesvol te zijn, kan goed samenwerken en leert snel van feedback. Je hebt inmiddels bewezen resultaten in de sales geboekt. We verwachten een pro-actieve opstelling in het continue verbeteren van aanpak en resultaten.

Geïnteresseerd? Bel (kantoor 085-401 11 61, mobiel 06-1 11 78 80 47, Maurik), stuur ons een e-mail, met je digitale CV of online profiellink en maak ons enthousiast: maurik@councilwise.com. We hebben veel zin om jou binnenkort te ontmoeten.